Úvod Masážní salon Blog Kontakt Pondělí -Pátek 8:00-16:00
+420 491 431 798
+420 601 338 646
info@vydejnaletna.cz
22.8.2023

EPITÉZY

Epitézy

Proč nosit epitézu?

Obnova symetrie těla může pomoci tělesnému a duševnímu zdraví. Nošení prsní epitézy není jen vizuální kompenzací ztraceného prsu (nebo jeho části). Je to důležité také z lékařského hlediska. Díky operaci se statika těla dostane z rovnováhy. To může vést k problémům s bolestmi zad, krční páteře, ramenních a šíjových svalů. Je důležité, abyste po operaci prsu dbala na správné držení těla. Nošením epitézy dochází ke kompenzaci chybějící hmotnosti na operované straně hrudníku a obě strany páteře jsou rovnoměrně zatíženy.

Výběr vhodné epitézy ovlivňuje velikost a tvar prsu, který zůstal zachován, typ postavy a způsob provedené operace.
V neposlední řadě také individuální potřeby a představy ženy, životní styl či nějaká omezení způsobená zdravotním stavem. Amoena nabízí širokou paletu tvarů, typů a velikostí.

Výběr epitézy začínáme vždy výběrem dobře padnoucí podprsenky. Pouze tak je možné nejlépe určit správnou velikost a tvar potřebné epitézy.

Všechny Amoena epitézy jsou individuálně vyrobeny z exkluzivní směsi patentovaného ultra měkkého InTouch silikonu a hebké polyuretanové Super Soft fólie. Podle svých vlastností jsou rozděleny do 5 produktových řad. Od základního jednovrstvého provedení (Essential) přes vícevrstvé s unikátní Comfort+ technologií (Natura, Energy), luxusní samolepicí (Contact) až po individuálně přizpůsobivé (Adapt Air).

Hmotnost neodlehčených epitéz ze standardního silikonu odpovídá asi z 80% až 90% hmotnosti prsu, který zůstal zachován. Epitézy jsou nabízeny také v odlehčeném provedení z InTouch Light silikonu. Ve srovnání se standardním provedením jsou epitézy Light až o čtvrtinu lehčí. Přednosti odlehčené varianty ocení především ženy s nadměrnou velikostí vlastního prsu, ženy se sklonem k lymfatickému otoku, bolestem krční páteře a zad.

Na všechny Amoena epitézy je možné nalepit bradavky, které lze vybrat ze tří velikostí. Epitéza je pak od ženského prsu téměř k nerozeznání a vytváří dokonalou symetrii.

Zdroj AMOENA spol. s.r.o.

Vítejte v naší Výdejně na Letné v Náchodě


Fuoco s.r.o.
© 2024 Fuoco s.r.o.
Agentura: