Úvod Masážní salon Blog Kontakt Pondělí -Pátek 8:00-16:00
+420 491 431 798
+420 601 338 646
info@vydejnaletna.cz
12.3.2024

Geloren - Česká cesta pro vaše klouby

Geloren Active je doplněk stravy na klouby v podobě želé s vysokým obsahem vyživujících látek s příchutí červeného pomeranče.

Geloren Active vyvinuli čeští vědci pro osoby s vyšším zatížením kloubů a seniory. Obsahuje vysoké množství kyseliny hyaluronové, porcinního chondroitin sulfátu, hydrolyzovaného kolagenu, želatiny a vitamínu C, jenž přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

 

KLOUBY, VAZY, ŠLACHY

Díky příjemné chuti Gelorenu Active je jeho konzumace za odměnu, kterou si po namáhavém dni zasloužíte.

 

Česká kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je organická látka přirozeně se nacházející v lidském těle. Je součástí mezibuněčné hmoty a ve zvýšené míře ji najdeme právě v kloubech. Kyselinu hyaluronovou, která je obsažena v Gelorenu Active vyrábí česká firma Contipro v Dolní Dobrouči ve východních Čechách. 

 

Ve formě chutných želé

Geloren využívá jedinečné výhody želatinové formy. Želé se díky tomu snadněji konzumuje, má příjemnou příchuť a obsahuje také vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

 

Špičková věda pro vaše klouby

Geloren vyvinuli čeští vědci ve společnosti Contipro tak, aby měl ideální složení a správně vyvážený poměr jednotlivých surovin v optimálním množství. Geloren obsahuje nejvhodnější varianty surovin ve vysoké kvalitě, což zajištuje vstřebatelnost, bezpečnost a výživovou schopnost produktu. Každá vyrobená šarže je přísně kontrolována a testována.

 

Doporučené dávkování

Užívejte 3 želé denně po dobu alespoň 3 měsíců. Doporučujeme opakovat 3x ročně. V případě potřeby je možné užívat trvale. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.

 

Hlavní složky - obsah v denní dávce 3 ks želé

60 mg kyseliny hyaluronové
80 mg vitamínu C (100 % referenční hodnoty příjmu)
280 mg chondroitin sulfátu vepřového původu
550 mg hydrolyzovaného kolagenu
1400 mg želatiny


Složení

Glukózo-fruktózový sirup, cukr, voda, želatina, hydrolyzát kolagenu, kyselina citrónová, chondroitin sulfát (vepřový), kyselina askorbová, kyselina hyaluronová, aroma (pomeranč), barvivo (E160e). Povrchová úprava želé proti slepování (kokosový olej, řepkový olej a karnaubský vosk).

Zdroj Contipro

Vítejte v naší Výdejně na Letné v Náchodě


Fuoco s.r.o.
© 2024 Fuoco s.r.o.
Agentura: