Úvod Masážní salon Blog Kontakt Pondělí -Pátek 8:00-16:00
+420 491 431 798
+420 601 338 646
info@vydejnaletna.cz
22.82023

Lymfatický program

Lymfatický program

Koncept péče o lymfatický systém CuraLymph je určen ženám s mírným lymfatickým onemocněním v oblasti hrudníku a/nebo prsu.
Podporuje léčbu lymfedému, zpříjemňuje rekonvalescenci a zároveň umožňuje i případné používání prsní epitézy.

S rostoucím počtem záchovných operací kombinovaných s ozařováním a odstraněním lymfatických uzlin dochází často k plíživému rozvinutí sekundárního lymfedému. Poškození citlivého lymfatického systému si zpočátku pacientky ani neuvědomují. Otok není diagnostikován, a tudíž ani léčen. Přitom se  jedná o nejčastější časnou a pozdní komplikaci vyskytující se po léčbě rakoviny prsu. Včasné rozpoznání klinicky latentního stadia lymfatické nedostatečnosti (otok ještě není zřetelný i přes narušenou lymfodrenáž) je nejlepší šancí pro úspěšnou léčbu a znatelné zlepšení kvality života těchto žen.

Kompresivní terapie je nedílnou součástí fyzikální léčby lymfedému, tzv. Komplexní dekongestivní terapie. Důležitá jsou také pohybová a dechová  cvičení. Přiměřené množství správného pohybu stimuluje krevní oběh a podporuje lymfodrenáž.

Zdravotní prádlo Amoena CuraLymph má na rozdíl od běžných podprsenek a topů speciální vlastnosti. Je navrženo tak, aby nenarušovalo lymfodrenáž (eliminace tlakových bodů a zařezávání) a přitom jemnou masáží stimulovalo lymfatický systém po celou dobu nošení.

Nově navržené produkty CuraLymph mají široká, polstrovaná ramínka a měkké okraje, velmi příjemně se nosí a některé mají tvarující efekt.

Zdroj Amoena spol. s.r.o.

Vítejte v naší Výdejně na Letné v Náchodě


Fuoco s.r.o.
© 2024 Fuoco s.r.o.
Agentura: